The Master Tonic
Deze natuurlijke antibiotica is een mix, thuis gemaakt in appelazijn.
In de loop der eeuwen heeft “The Master Tonic” miljoenen Europeanen geholpen in hun strijd tegen dodelijke ziekten als natuurlijke antibiotica. Deze tonic versterkt het immuunsysteem en heeft krachtige antivirale en antischimmel eigenschappen. Het verbetert ook de bloedcirculatie door het hele lichaam.
Wat zit erin en hoe maakt je het?
(Gebruik een grote Weckpot hiervoor)
Ingrediënten:
1 à 2 liter biologische troebele appelazijn
10 fijngesnipperde biologische ui
2 handen vol fijngesnipperde biologische knoflook
2 handen vol fijngesnipperde biologische gember
2 handen fijngesnipperde hete pepers
2 handen vol met fijngesnipperde kurkuma wortel
Bereidingswijze:
Meng alle ingrediënten in een grote weckpot, behalve de azijn
Giet de appelazijn erbij
Alle ingrediënten moeten zijn afgedekt door de appelazijn
Sluit de pot en schud goed
Bewaar de pot op een koele en droge plaats voor 1 a 2 maanden voor de hoogste medicinale waarde. Minimaal 2 weken! Elke dag moet je het eens schudden
Na 1 a 2 maanden, scheidt je de vloeistof uit het mengsel met een kaasdoek
Bewaar alleen de vloeistof in donkere flessen.
Gebruik master tonic
Wees voorzichtig, de smaak is erg sterk en pittig!
Schrik hier niet van, dit is heel normaal en is na een paar minuten verdwenen.
De tonic niet verdunnen met water, omdat het de gezonde eigenschappen zal verminderen.
Drink minstens 4 eetlepels twee keer per dag.
Eerst gorgelen vervolgens doorslikken.
Eet wat citrusvruchten zoals sinaasappel of citroen erbij die het branden en de warmte die blijft na het drinken van de tonic kunnen verlichten.
Spoel je mond goed na met water bij elke inname.
Als je lijdt aan een ernstige ziekte of infectie, gebruik je 4 eetlepels zes keer per dag.
Zwangere vrouwen en kinderen mogen een halve dosis gebruiken.